Ik heb een grote liefde voor glas, omdat het zo’n veelzijdig en stijlvol materiaal is.

Our story

Als jonge mama vind ik het belangrijk om bewust om te gaan met onze planeet. Daarom kozen we bij de renovatie van onze woning onder meer voor een kraan met gefilterd water. Vaarwel plastic afvalberg!

Maar het oog wil natuurlijk ook wat. De bewuste keuzes die ik maak, gaan altijd hand in hand met een flinke scheut esthetiek. Als interieurliefhebber besteed ik graag aandacht aan details die mijn omgeving een stijlvolle upgrade geven.

En glas is daarbij een van mijn favorieten, want het is een veelzijdige en elegante sfeermaker. Toen we voor ons huwelijk van mijn grootmoeder 100 jaar oude vintage glazen van Val Saint Lambert in verschillende kleuren cadeau kregen, was het liefde op het eerste zicht.

Wanneer we vrienden uitnodigen, combineer ik dit bijzondere glaswerk met mijn moderne servies. Het geeft de eettafel een unieke en sfeervolle toets.

Met Paveau wil ik duurzaamheid en inspirerend design laten samensmelten tot een stijlvol interieuritem.

Sustainable design

Om die stijlvolle sfeer aan tafel compleet te maken, ging ik op zoek naar een mooie en makkelijk te hervullen glazen waterfles met draaidop. Maar de opties bleken beperkt. Druppelsgewijs groeide het idee om zelf een merk te lanceren, waarbij duurzaamheid en inspirerend design de basis vormen.

Plots vielen alle glasstukjes in elkaar, versmolten in een nieuw concept: Paveau Glassware.

We creëren, met veel liefde en een hart voor de natuur, stijlvolle glazen waterflessen in verschillende kleuren waarmee moeiteloos gemixt & gematcht kan worden, naargelang het interieur of … het humeur.