Ecologisch verhaal van Paveau

Bedankt dat je duurzaamheid waardeert en hebt gekozen voor Paveau Glassware. Het gebruik van onze herbruikbare, handgemaakte flessen in plaats van wegwerpplastic toont aan dat ook jij geeft om onze kostbare planeet.

Omdat elke druppel telt

Toen Isabelle een paar jaar geleden in Australië woonde, werd ze voor het eerst geconfronteerd met de schaarste en kostbaarheid van water. Het gastgezin waar ze verbleef was zeer bewust en zuinig met water. “Elke druppel telt.”

Het is een filosofie die Isabelle vandaag nog steeds koestert en die ook de basis vormt van Paveau. Omdat we willen helpen bij het opbouwen van een wereld waarin iedereen gratis toegang heeft tot schoon water, ondersteunt Paveau, als donerend lid van Charity Water, helder water projecten over de hele wereld.

Minder afval

Met Paveau geven we “bewust consumeren” – minder plastic afval – een boost.
Want elk jaar verdwijnt er maar liefst acht miljoen ton niet-afbreekbaar plastic afval in onze oceanen. De gevolgen voor onze planeet zijn dramatisch.

Door onze glazen flessen te gebruiken, maak je deze afvalberg minder groot en draag je bij aan een duurzamere en mooiere planeet.