Verzending & retours

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij zullen jouw bestelling zo snel mogelijk leveren. Gemiddeld leveren wij binnen de twee werkdagen. Helaas kunnen wij de leveringstermijn niet altijd even goed inschatten omdat wij met externe transportfirma’s werken. Als jouw bestelling vertraging ondervindt, proberen we je zo snel mogelijk op de hoogte te brengen hiervan.

Heb je jouw bestelling niet ontvangen en geen nieuws gehad van ons? Check dan zeker of je bestelling misschien bij jouw buur of bij een postpunt is afgeleverd. Als dit niet het geval is, contacteer ons dan via en we helpen je graag verder.

 

Niet tevreden over je bestelling?

Geen probleem! Je kan jouw bestelling terugsturen binnen de veertien dagen na de levering.

Gelieve eerst jouw retour aan te melden via de retourmodule op onze website via www.paveau.com/**. Je kan ons ook een e-mail sturen naar , ofwel het officiële herroepingsformulier ingevuld aan ons terugbezorgen per e-mail of per post. Gelieve er ook rekening mee te houden dat wij niet tussenkomen in de kosten van terugzending.

Als we de bestelling in dezelfde goede staat ontvangen zoals wij ze jou hebben geleverd, betalen wij het volledige bedrag van je bestelling terug.

 

Beschadigde bestelling? Verkeerd product ontvangen? Andere problemen?

Als jouw Paveau-fles gebroken of beschadigd is geleverd, vragen wij jou om ons binnen de twee dagen een mail te sturen via . Bij andere problemen (bijvoorbeeld de levering van een Paveau-fles in een verkeerde kleur), vragen we je om dit ons te melden binnen de twee maanden na de vaststelling van het probleem. Natuurlijk, hoe sneller je ons contacteert, hoe sneller we je kunnen verder helpen.

Vergeet in je e-mail zeker niet om je bestelnummer en een foto bij te voegen van de beschadigde of verkeerde bestelling. Wij zullen je vervolgens ofwel zo snel mogelijk een nieuw exemplaar toesturen ofwel aanbieden om het beschadigde product te herstellen.